سلام انجام حرکت کرال سینه برای افراد مبتلا به بیرون زدگی دیسک مضر است بفرمایید چه حرکاتی از شنا برای این افراد مضر ممنون

دکتر علی نقره کار :

با سلام پروانه وقورباغه مضر است بهترین ورزش برای دیسک کمر پیاده روی در اب است [1400-12-26]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

ارزیابی و آنالیز ساختار قامتی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

هر آنچه باید در مورد مصدومیت های نخاع و گردن بدانید

کدام مواد غذای منیزیم دارند؟

آشنایی با انواع روشهای غیر جراحی لیفت ابرو

بیماری مورفه آ

سلولیت و جدیدترین روش درمان آن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

اثر ورزش در کم کردن وزن

هایفوتراپی چه عوارضی دارد و چه کسانی از انجام هایفو منع میشوند؟

علت شلی پوست چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]