سلام دکتر من دختری ۱۷ساله ام الان نزدیک ۳ماه و نیمه سردرددارم ماه اول سردردم بود که آزمایش دادم و نه تیرو ئیدم مشکل داشت نه کم خونی و نیمکره بالای سرم انگار یکی فشارش میداد اوایل فکر کردم بخاطرکم خوابی باشه یا چشمم ضعیف شده ولی خوابم منظم شد بازهم درد داشتم ولی اینبار چندروز یبار ولی اخیرا بازهم شروع شده اینبار وقتی از خواب بیدارمیشم سرم دردمیکنه و ۱۲روزی میشه گوشی دستم نمیگرفتم فقط گاهی کامپیوتر خواطتم بدونم دلیل خاصی داره سردردم

دکتر علی نقره کار :

با سلام باید ام ار ای مغزی بگیرید و برای معاینه بیشتر به کلینیک درد مراجعه فرماید [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکیمغز

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

مراقبت های پوستی در هنگام شب

درمان دارویی ضد وسواس

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

کمردرد و مشکلات روحی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کرایوتراپی چه مواردی را درمان میکند؟

آب چغندر (مکمل نیترات)

مشاوره با زوجهای نابارور

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

روش های درمان بیماران دارای اضافه وزن یا چاقی- قسمت اول

درد پس از جراحی دیسک

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

گرانولوما پوستی چیست علائمی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]