سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. مدت سه سال است که به علت درد انگشتان دست به پزشکان عمومی و متخصص مراجعه و ازمایشات مختلف انجام داده ام ولی متاسفانه دلیلی یافته نشده و همه ازمایشات نرمال بودند. اوج درددر زمان صبح هاست و به مرور در طول روز کمتر می شود آرتریت روماتوئید رد شده است. این درد باعث کاهش توانایی دستها شده به صورتی به عنوان مثال ساده ترین کار مثل بافتن موها یا مسواک زدن باعث احساس درد در دستها می شود. ایا نکته ای در نظر شما می رسد که از طریق ان بتوانم پیگیری کنم؟ بسیار سپاسگذارم

دکتر علی نقره کار :

باسلام دیسک گردن ، تنگی کانال مچ دست و ارتروز مفاصل انگشتان باید بررسی شود [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن تنگی کانال آرتروز

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

دیابت و بارداری ( قسمت دوم )

نکات مراقبت از پوست در هوای سرد

لیزر الکس سرد چه کاربردی دارد؟

دشمنان پوست

نانوفت چیست؟

خوش بو باشید

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

روشهای لیفت و بالا کشیدن ابرو

جراحی ترنس پی آر کی (TransPRK)

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]