با سلام .30 ساله هستم.دوره های نامنظم پریودی دارم.برای بارداری دکتر برام قرص لتروزل تجویز کرد که از روز دوم هر 12 ساعت یک قرص مصرف کنم.سوالم اینه که از روز چندم پریودی باید نزدیکی داشته باشم؟سپاس

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی پس از 4 روز از آخرین قرص با نظر پزشکتان می توانید آمیزش داشته باشید. البته در مورد این زمان حتما با پزشکتان مشورت کنید. ایشان می توانند با استفاده از سونوگرافی و بررسی سایز فولیکولها زمان آمیزش را برای شما مشخص کنند. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

چه عواملی بر مدت زمان ماندگاری بوتاکس تاثیر گذارند؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

واکنش دسیدوال در سونوگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پاسخ به سوالات خوانندگان در مورد دیسک کمر و سیاتیک

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روشهای درمان کمر دردهای ناگهانی

کارسینوم مجاری شیری درجا چیست؟

چند جلسه مزوتراپی برای تقویت مو لازم است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

خشکی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علت ریزش مو در جوانی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]