با سلام خدمت دکتر.من دختری 27 ساله ام و مشکل هورمون مردانه دارم و حدود 3 سال قبل دارو مصرف میکردم ولی خسته شدم و ادامه ندادم.تقریبا همیشه صورتم جوش زیر پوستی دارد ولی الان مدتی است که جوشهام زیاد شده و کاملا مشخص است مخصوصا روی پیشانیم.خواستم بدونم ایا با وجود مشکل هورمونی جوشهام با دارو برطرف میشود؟و باید چیکار کنم؟؟؟و صورتم لک هم دارد ایا با لیزر برطرف میشود؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید شما را معاینه کنم ولی شاید درمان با راکوتان کافی باشد و جوشهای شما درمان شود برای لک لیزر در کنار درمان دارویی موثر است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

نکات طلایی مراقبت از مو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت و علائم انحراف زانو به سمت داخل چیست؟

لاغری با دستگاه لیزر لاغری

عوارض چشمی فشار خون

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

درباره چشم مصنوعی چه می دانید ؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان آسیب های تاندون روتاتور کاف شانه با PRP

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نکاتی راجع به پیوند موی طبیعی

انواع رادیوگرافی دندان

دلایل انجام تست ورزش قلب چیست؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]