سلام ،پدر73 ساله ام طبق سونوگرافی انجام شده دارای فتق کشاله ران میباشد(در بررسی اینگوینال یک دیسکت به قطر 21 میلی متر در جدار شکمی دیده شد)باتوجه به ضعف عمومی بدن نامبرده ،داشتن دیابت وفشارخون بالا ، مشکل تکرر ادارار شدید و عمل پروستات ، نداشتن بینایی بعلت صدمه دیدن عصب بینایی و استرس شدید تمایلی به انجام عمل جراحی ندارد. ایا انجام ندادن عمل جراحی وضعیت او را بدتر خواهد کرد .لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- بله و احتمال شدید شدن فتق وجود دارد. تازمان جراحی، از فتق بند استفاده نمایید. [1401-06-22]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

چه بیماریهایی ایجاد خارش پوست میکنند؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علل و علائم شایع سنگ کلیه

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

همه چیز درباره ی اروتوفوبیا یا ترس از رابطه ی جنسی

فیشال چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آکنه بزرگسالی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مراحل درمان با آی پی ال IPL

عدل چيست ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

درمان اسکار آکنه با لیزر

روشهای تزریق داخل مفاصل محیطی و بافت نرم

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]