با عرض سلام و خسته نباشید چندی پیش با ایجاد لکه ای قهوه ای رنگ روی قفسه سینه به پزشگ مراجعه کردم که تشخیض ایشان تینه آورسیکالر بود و برای درمان از شامپو کتوکتونازول و پماد کلوتریمازول استفاده کردم ولی متاسفانه بهبودی حاصل نشد می خواستم بدونم درمان دیگری هم وجود دارد یا خیر ؟ ممنون از شما

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله درمانهای دیگری هم دارد . اما معمولا به همین درمان هم جواب میدهد.گاهی قارچ پوستی درمان میشود اما جای آن برای مدتی باقی میماند. که باید صبر کرد تا بمرور محو شود. بهتر است تشخیص بیماری توسط متخصص پوست تایید شود. [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیقارچ بیماریهای پوستی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

لیفت ابرو با نخ و تزریق بوتاکس

نکات مهم در استفاده از مواد آرایشی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

رفتارهای مشخص کننده خودکشی فرد قبل از اقدام خودکشی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

بیماری زونا چگونه تشخیص داده میشود؟

چه زمانی بعد از تزریق بوتاکس می توان آرایش کرد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نقش ویتامین سی در بدن

آمادگی برای سونوگرافی بیضه

میوم رحم و ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اقدامات قبل از بارداری (1)

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]