سلام. نامزدم هورمون تستسترونش 26/1 است جوش زیاد زده و چاق هم شده دکتر گفته زود باردار شه . نگرانم مشکلش حاد باشه اطفا راهنمایی کنید.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است ایشان دجار تنبلی تخمدان و یا تخمدان پلی کیستیک شده باشند به مطلب تخمدان پلی کیستیک در سایت مراجعه کنید قبل از اقدام به بارداری یک دوره کاهش وزن تحت نظر پزشک ، و مصرف متفورمین و ورزش منظم بویژه در ناحیه کمرو باسن بسیار مفید است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

نقش آرژنین در ورزشکاران

کدام روش کاشت مو مناسب شما است ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

میزان اثرگذاری بوتاکس در بالا بردن نوک بینی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

خواص اسید سالیسیلیک برای پوست به همراه موارد استفاده

تاثیر هیرفیلر بر رشد مجدد موها

چرا خال پس از سوزاندن عود میکند؟

مراحل پاکسازی و جوانسازی پوست با اکسیژن تراپی صورت

عوارض سزارین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]