با سلام.30 ساله .از بين كرم اداپالن و اكنوميس و پانوكسيل و ازلاييك اسد كه براي جوش استفاده ميشه كداميك براي از بين بردن چروكهاي خيلي خيلي سطحي پيشاني و خط خنده اثر داره .اگر هيچكذام لطفا كرم ضد چروك صورت براي پيشگيري معرفي بفرماييد؟در ضمن كار سرم ويتامين سي با كرمهاي ضد چروك يكي است؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

کرمها تاثیر چندانی در از بین بردن خطوط ناشی از انقباض عضلانی مانند خطوط پیشانی و نیز خط خنده ندارند. مهمترین کرمها در پیشگیری از پیری پوست کرمهای ضد آفتاب هستند. لطفا مقاله انواع کرمهای پوستی در سایت را مطالعه فرمایید [1401-03-30]

پاسخ سوال پزشکیچروک خط خنده

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

راه حل هائی برای کاهش منافذ باز پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

با ترکهای پوستی چه کنیم؟!

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

فیبروکیستیک در سونوگرافی

تلویزیون و سمعک

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

شرایط کاشت مو در دوران اپیدمی کرونا

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا لیزر واژینال موثر است ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

راهکار طبیعی برای بستن منافذ باز صورت

سونوگرافی های لازم در دوران بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]