سلام آقای دکتر خستته نباشید من اومدم خدمتتون برای جای جوشهام شما فرمودید که سابسیژن کنم یک جلسه و چند جلسه هم لیژر کنم آیا جای سوزن سابسیژن روی پوستم نمیمونه؟روش خاصی دارید برای سابسیژن؟چون بعضی از دکترها میگن که با روش خاص انجام میدن که جای سوزن سابسیژن بصورت اسکار یا سوراخ باقی نمونه...میشه راهنماییم کنید؟میخوام بیام پیش خودتون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

نه جای سوزن سابسیژن نمیمونه یک یا دو سوراخ سوزنی فقط ایجاد میشه [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سم زنبور ، کلیدی برای وارد کردن داروها به مغز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سلامت پوست با مصرف آنتی اکسیدان ها

فرایند حذف برخی اجزای مغز و نخاع برای بهتر کردن عملکرد ان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آیا هر سرفه و خس خس سینه ای در کودکان علامت آسم است ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

آنچه باید درمورد پروتز پستان بدانید

اگر به تازگی حمام آفتاب گرفته اید، لیزر نکنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

روش تزریق هیر فیلر برای رفع ریزش مو

ترمیم شنوایی با تابش نور مادون قرمز به گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]