سلام، من دختری 24 ساله هستم که حدود 6 ماه آکنوترون مصرف کرده ام و حدود 2ماهی است که از درمان فارغ شده ام، همیشه موهای نازک و کم پشتی داشتم که یک مسأله ی ارثی است، اما مدتی است که ریزش موهایم بیشتر شده تا حدی که از لابلای ساقه ها گردیه جلوی سرم را مشاهده می کنم. لازم به ذکر است که برای ادامه تحصیل مطالعه می کنم; امکان ریزش شاید به اثر درس خواندن بیشتر شده باشد؟ ضمنا لرزش دست زیادی هم دارم. لطفا کمکم کنید. ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد ریزش شما مربوط به اکنوترن است در این صورت چند ماه دیکر ریزش تان قطع میشود [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

گرگرفتگی دوران یائسگی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان درد گردن با فیزیوتراپی و ورزش

علل بزهکاری نوجوانان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

کهیر پوستی به چه علت رخ می دهد؟، انواع کهیر

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

آر اف فرکشنال و جوانسازی پوست

زگیل تناسلی ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علائم دیسک کمر عصبی چیست و چگونه می توان آنها را کنترل کرد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

سونوگرافی بیضه ها و آمادگی های لازم قبل از آن