سلام آقای دکتر اینجانب 23 سال سن دارم و قسمت پیشانی طرف راست سرم دچار ریزش سکه ای شده و در کل کم پشت شده است ، همچنین ریزش سرم از نوع آندروژنتیکی می باشد و زمانی که به شما مراجعه کردم برایم قرص فیناستراید را تجویز کردین اما زیاد اثر خوبی نداشت و الان 2 ماه می باشد که مصرف نمیکنم و آیا ریزش سکه ای پیشانی سرم اثر مصرف نکردن این دارو میباشد؟ آیا استفاده از قرص زینک پلاس در روند بهبودی در ریزش مو اثری دارد؟ راه حل چیست؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

فیناستراید تاثیری در روند درمان یا بهبودی ریزش مو ی سکه ای ندارد. خیر زینک پلاس و سایر مکمل ها هم اثر اثبات شده ای روی این نوع ریزش مو ندارند. [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علت ریزش ابرو چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

خال اوتا چیست؟

ماندگاری نتایج پلاسما جت چقدر است؟

مزونیدلینگ چیست و چه مزایایی برای پوست دارد؟

توضیحاتی درباره بیماری صرع و نحوه درمان آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

نخ های لیفتینگ

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

مزوژل جالپرو چیست و چه کاربردی دارد؟

مدارس و نقش در پیشگیری اعتیاد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

پوکی استخوان چیست؟

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]