سلام دکتر.خسته نباشید.من برای ریزش موی آندروژنیک به دکتر مراجعه کردم و برام ماینوکسیدیل 2% و شامپوضدریزش ایووروشه تجویزشد.بیشتر از 1 ساله که ایووروشه استفاده میکنم ولی میخام شامپوم رو عوض کنم.از شامپو فولیکا خیلی شنیدم.آیا شامپوضدریزش فولیکا برای هرنوع مو مناسبه؟باعث ریزش موهام نمیشه؟شما اونوتوصیه میکنید؟اگ شامپوی مناسب تری میشناسید لطفا معرفی کنید.با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شامپو فولیکا مناسب است استفاده نمایید [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیشامپو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کلیه پلی کیستیک چیست؟

علت و درمان فتق کشاله ران چیست؟

آیا نشستن زیاد سلامتی را به خطر می اندازد؟

لیفت صورت با نخ برای کسب بهترین نتایج به چه مراقبت هایی نیاز دارد؟

جوانسازی پیشانی با تزریق ژل الانسه

علل پتوز یا افتادگی پلک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

جراحی رادیکال پروستات چه روشی است؟

بهترین سن برای تزريق بوتاکس چند سالگی است؟