سلام.من 23سالمه.روز 3اسفند دوعدد قرص لوونورژسترل خوردم.امروز که 21اسفند هست با نامزدم نزدیکی کردیم وچون مَشکوک بودم دوباره همون قرص رو دوتا با هم خوردم.آیا مشکلی داره توی یک ماه دوبار از این قرص مصرف کنم؟اثربخشی داره؟؟ ((اگه جوابمو بدین ممنون میشم،دارم از نگرانی میمیرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، تنهایکبار در هر سیکل باید از قرصهای اورژانس اتسفاده شود. فعلا منتظر خونریزی باشید در صورت خونریزی احتمال بارداری در این سیکل گذشته است. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بیماری رفلاکس معده به مری

چسبندگی رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ویژگی های لیزر کندلا در رفع موهای زائد

راه های درمان پارکینسون

آمنیوسنتز

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

Atopic dermatitis

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

آتروفی بیضه (کوچک شدن بیضه ها) چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

قرصهای پیشگیری از بارداری نسل سوم

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

سنگ اگزالات کلسیم شایع ترین نوع سنگ دستگاه ادراری

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]