: با سلام 23 روز پیش سزارین شدم .سر لگن وپهلو هام خیلی درد می کند چکار کنم

دکتر علی فرخانی :

دردهای بعد از زایمان می توانند ناشی از نرم شدگی مفاصل لگنی در اثر هورمون Relaxin باشد که حتی در زایمان های سزارین نیز دیده می شود. بایستی برای معاینه به پزشک متخصص مراجعه فرمایید. [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیزایمان

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

آیا لیزر در از بین بردن اسکار مفید است ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

فیشیال پوست چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بیماری سالک را بیشتر بشناسیم

بیماریهای خودایمنی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آیا در دوران بارداری میتوان ورزش کرد؟

پلاسما تراپی چیست و کاربردهای آن کدام است؟

پوستی شاداب با تغذیه سالم

عوامل تشدید کننده پسوریازیس یا بیماری پوستی صدف

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]