سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما خانم دکتر من چون رابطم با همسرم مرتبا نیست از قرص ضد بارداری استفاده نمیکنم به جاش تو هر سیکل که مشکوک به بارداری هستم از قرص لونژیل استفاده می کنم اما خیلی می ترسم چون می گن این قرص ها سرطان زا هستن در عرض 1سال 8 تا از این قرص ها مصرف کردم خیلی می ترسم چی کار باید کنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی مصرف بیش از حد این قرصها توصیه نمی شود اما به این معنی است که در ه سیکل یکبار ا از این قرصها استفاده کنیددوزی که شما مصرف کرده اید سرطانزا نیست با این حال در صورتیکه نگران هستید از یک روش مطمئن دیگر مثلا قرصهای ترکیبی پیشگیری مانند یاسمین و یاز استفاده کنید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

فیلر زیر چشم برای چه کسانی مناسب است؟

سابسیژن چیست و چگونه انجام می شود؟

کمردرد و مشکلات روحی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پولیپ رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اگر به تازگی حمام آفتاب گرفته اید، لیزر نکنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سقط جنین و علائم آن،مناسب ترین زمان بارداری مجدد پس از سقط جنین

هایپوپیگمانتاسیون چیست و چگونه درمان می شود؟

لیپوساکشن بروش لیپوماتیک

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

کیست تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]