سلام ،می خواستم بپرسم قرص راکوتان میتونه روی پوست ایجاد لک کنه؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

جز عوارض ذکر شده راکوتان اون نیست . اونچه که بیشتر موجب لک پوست میشه خود جوشها هستند نه درمان جوش [1401-06-23]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کاشت مو به روشهای FIT و FUT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

جوانسازی با تزریق ژل چگونه است؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سنگ کلیه

واریکوسل و ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ایا پروستات باعث عدم نعوظ میشود؟

ریزش سکه ای ریش و موی سر چه علل و درمانی دارد؟

رژیم غذایی در درمان تبخال

علت و درمان کک و مک و لک پشت دست