سلام :خانمی هستم 38 ساله -مدت یک ماه است که مبتلا به درماتیت پلک بالا و پایین چشم هستم.(پوسته پوسته شدن همراه با کمی ورم)..بتازونیت چشمی مصرف کردم ولی فقط تا زمان مصرف مشکلم برطرف می شود. و با استفاده از هر نوع کرم و مرطوب کننده اطراف پلک هایم متورم و قرمز همرا با کمی خارش و سوزش می شود- تشخیص بعدی کرم الیدل بوده که هنوز استفاده نکرده ام لطفا مرا راهنمایی کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

حتما باید در کنار کرم ضد التهاب مثل بتازونیت مرطوب کننده ا ی که حساسیت ایجاد نکند استفاده نمایید [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت شوره

تلفن : 91620100 - 031

جراحی فک یا جراحی ارتوگناتیک چیست ؟ بخش دوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

جراحی بوکال فت یا برداشتن چربی دهان چگونه انجام میشود؟

سونوگرافی کالرداپلر عروق چیست؟

آشنایی با طب فیزیکی و توانبخشی

ریزش مو در زنان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

گیر افتادن عصب اولنار و درد دست

درمان زانوی پرانتزی در کودکان

علل ايجاد زخم بستر

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

شخصیت ضد اجتماعی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]