سلام جوانی 24ساله هستم یه مشکل پوستی دارم داخل گوشم-توی ریشم-زیر چشم روی گونم _روی کمرم_روی سرم وروی سینم پوستم قرمز میشه وپوسته پوسته میشه درضمن خارشم داره پیش دکتر رفتم بهم 2تا قرصو2تا شامپو (کتوکونازول2درصد_شامپوسینوا که برای رفع پلاک های پوسته پوسته وخارش داره پوست سر هستش داده)و2تا کرم(تریامسینولون1درصد_کلوتریمازول1درصد)بهم داده وقتی کرم هارو استفاده میکنم قرمزی پوستم وپوسته پوسته شدن بدنم برطرف میشه امابعداز2-3روز دوباره همونجوری میشه جدیدا هم که تاثیر این کرم ها وشامپوها کم شده یعنی زیاد جلوشو نمیگیره اینم بگم که این بیماری توفصل زمستون وکلا زمانی که هوا سرده بدتر میشه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شما به احتمال زیاد مبتلا به پسوریازیس یا درماتیت سبورییک هستید تشخیص این دو بیماری از هم مهم و مشکل است.این درمان بر اساس درماتیت سبورییک نوشته شده است. [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس درماتیت

تلفن : 91620100 - 031

کاهش عوارض ماموپلاستی با این اقدامات

ورم پا و مسافرت

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اگر بعد از بوتاکس دچار افتادگی پلک شویم...؟!

اندازه گیری نیازهای پروتئینی

دلایل ورم بعد از تزریق ژل و نحوه درمان آن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آلرژی به نیکل مهمترین ماده آلرژی زای پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آیا تاتو ایمن است؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

درماپن چیست و چه کاربردهایی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بلفاروپلاستی