با سلام خدمت پزشک محترم .چندتا سوال داشتم امیدوارم جواب جامع بدید.اول اینکه من پسری 26 ساله ام که مو هام در ناحیه راس سر کم پشت شده. حدودا 2 ماه که از قرص فیناداستراید به همراه ترکیب گیاهی آب سیر واب سبوس بزنج وسدر استفاده میکنم. در ضمن من 3 روز در هقته از فین پشیا خارجی 4 روز نیز ایرانی استفاده میکنم.آیا مصرف اینچنینی اشکالی دارد؟یعنی نوع خارجی با ایرانی فرقی دارد؟و آیا این ترکیب گیاهی مفید خواهد بود؟و آخرین سوال اینکه برام مشکله که از ماینوکسیدیل استفاده کنم.چون باید روزی 2 بار در روز استفاده کنم که به خاطر کارم برام یه خورده سخته.و نمی دانم که آیا لازمه بعد از هر بار مصرف محلول برای مصرف بعدی سرم رو شستشو بدم یا نه؟شما چه محلولی رو پیشنهاد میکنید؟از راهنماییهای شما کمال تشکر را دارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

نوع خارجی با ایرانی فرق دارد بهتر است از یک نوع استفاده نمایید. محلول ماینوکسیدیل را یک بار در روز استفاده کنید. لازم نیست بعد از هر بار مصرف محلول برای مصرف بعدی سرتان را شستشو دهید. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

فیبروم چیست و چه علائمی دارد؟

منافذ باز پوست چیست؟

سندرم متابولیک و پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

لیپو ساکشن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

فیبروم یا فیبروئید رحمی در زنان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مراقبت پوستی در پائیز

علائم آرتروز زانو و درمان آن با ورزش

بیماری پانکراتیت یا التهاب لوزالمعده

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]