با سلام و خسته نباشید من دختر 20 ساله هستم با پوست چرب و سبزه به خاطر کک و مکم به دکتر رفتم دکتر برام دارو pangel ,ketrel ,eldoquin ,اداپالن تجویز کرد استفاده کردم ولی فایده نداشت درضمن دختر عموم هم کک و مک داشت که با هیدرو کینون کاملا خوب شد ولی من هیدروکینون رو هم امتحان کردم ولی اثر نداشت خواهش میکنم برام دارو معرفی کنیدبا تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من لیزر بهترین درمان است و دارو درمانی برگشت دارد [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال کک مک

تلفن : 91620100 - 031

لوپوس چیست و چه علایمی دارد؟

جوانسازی با میکرونیدلینگ

مزایای گونه گذاری با تزریق ژل

ورم پا در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

فرق هیرفیلر و مزوتراپی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

خواص غلات سبوس دار در حفظ سلامت قلب و چشم ها

کاربردها و مزایای تزریق فیلر هیالورونیک اسید در جوانسازی

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

ثبت امواج الکتریکی در عصبها ، راهی برای تشخیص بیماریها

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تأثیر بارداری و زایمان در وضعیت موها