با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت شما میخواستم بدونم علت خارش و سوزش در ناحیه تناسلی چیست؟البته گاهی اوقات میباشد و بعد از 2-3 روز خودبه خود برطرف میشودبدون استفاده از پماد یا داروی خاص،البته من بهداشت را رعایت میکنم و ضمنا ماهی یکبار در محلول بتادین می نشینم،در ضمن 3 سال است که ازدواج کرده ام،آیا مراجعه به پزشک متخصص ضروری است؟ با تشکر از لطف شما

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است دچار عفونت باشید به مطلب مربوطه در مورد ترشحات واژینال در سایت مراجعه کنید. بدون معاینه و تشخیص نمی توان دارویی تجویز کرد. شستشو با بتادین توصیه نمی شود. می توانید برای تشخیص و درمان به یک ماما یا متخصص زنان مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیناحیه تناسلی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

معیارهای مناسب برای انتخاب همسر و ازدواج موفق

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

آیا دیسک کمر میتواند باعث فلج شدن پاها شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

انواع ریزش موی زنان

(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (3

درمان فرورفتگی های گونه

توصیه های ضروری در رفتار با کودک مبتلا به لکنت

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

لیفت صورت چیست و روشهای آن کدام است؟

پی آر اف (PRF) در چه مواردی کاربرد دارد؟