با سلام .دختر و 24 ساله.از سن بلوغ تا الآن جوش های بسیار زیادی روی شانه ها و بالای کمر و کتف و سینه می زنم و جای آن ها همگی به صورت لکه های قهوه ای باقی مانده ولی صورتم هیچ جوشی نمی زنه. و استحمام هر روزه هم ربطی نداشته.قبلا از محلولی هم استفاده کردم به طور منظم اما هیچ تاثیری نداشته.برای رفع کامل جای جوش های این نواحی چه کار کنم؟با تشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای لکها درمانهای ضد لک موضعی مفید است در مواردی لیزر هم بسیار موثر است [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

مزوژل پروسترولین ضد لک چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چه خصوصیاتی در یک توده پستان احتمال بدخیمی را مطرح می کند؟

تاموکسیفن چیست و چه تأثیری بر ژنیکوماستی دارد؟

نقش تغذیه در بیماری پارکینسون

تزریق چربی برای ورزشکاران مناسب است؟

آنالیز پوست و مو

لیفت غبغب با هایفوتراپی 4 بعدی

درمان شکستگی لگن در سالمندان و جوانان

بی اشتهایی عصبی در ورزشکاران