از بعد از زايمانم اينجوري شدم ) كهير ميزنم كه خارش هم داره) شب ها و اول صبح ها خيلي بد طور ميزنه.رفتم دكترگفت چون شير ميدي فقط كلر فنيرامين بخور.اما تاثير نداره.بعضي وقتا كه خيلي وخيم ميشه سيتريزين ميخورم اما برا شير دهي ضرر داره. نميتونمم شير ندم به بچم چون هيچي غير شير خودمو نميخوره.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

متاسفانه نمیتوان کار دیگری به غیر از این درمان ها برای کهیر بعد زایمان انجام داد ولی خنک بودن محیط لباسهای ملایم و نخی و عدم مصرف غداهای تحریک کننده موثر است [1401-03-03]

پاسخ سوال پزشکیکهیر بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

درمان لکه های قهوه ای جای جوش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

كانون اكوژن داخل قلبی جنين

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

ارتباط دیابت با بیماری کلیه

نیاز های تغذیه ای در ارتفاعات زیاد

رادیوگرافی لومبوساکرال دو جهت چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ماندگاری تزریق ژل یا فیلر زیر چشم چقدر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نقش آرژنین در ورزشکاران

خار پاشنه پا چه علائمی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا بیماران مبتلا به بیماری های خود ایمنی، می توانند جراحی پستان انجام دهند؟