سلام آقای دکتر دکتر دختری 20 ساله هستم که نزدیک دوماهه رینوپلاستی انجام دادم بعد از عمل دچار سیاهی دور چشم شدم. از اول این سیاهی ها نبودن. بعد عمل ایجاد شدن همینطور چند هفته پیش متوجه یه لکه تکه ای کمرنگ به مساحت حدودا 2*2 سانتیمتر کنار گونه ام شدم ک احساس میکنم پررنگتر میشه رفته رفته (3 ساله ک مدام از کرم پودر و پنکیک استفاده میکنم، اما شبها قبل خواب کاملا صورتمو کامل میشورم ک پوستم نفس بکشه) خیلی نگرانم خواهش میکنم جواب بدین و راهنماییم کنین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا این تیرگی بعد عمل بینی به تدریج از بین میرود ولی برای تسریع آن یک کرم دور چشم ضد تیرگی هم استفاده نمایید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیرینوپلاستی تیرگی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

مهارت های ارتباطی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) چیست؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

اثر شیر و فرآورده های آن در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

علت، علائم و درمان سرخوردگی یا جا به جایی مهره های گردنی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آزمایش های شایع غربالگری سرطان

علل و درمان تیرگی و سیاهی زیر بغل

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

پروفایلو و مزایای تزریق این ژل جوانساز و آبرسان

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ارزش تشخیصی سونوگرافی در بیماران مشکوک به آپاندیسیت حاد