با سلام و ادب.دختری 28 ساله ام درهر دو سینه مخصوصا سینه چپ احساس توده کرده ام که دردناک نیز هستند.با مراجعه به دکتر و انجام سونوگرافی نتیجه : وجود کیست در مناطقی از پستان راست که بزرگترین آن در ساعت 10 پستان به قطر 5.2 میلی متر و در سینه چپ نواحی کیستیک پراکنده که بزرگترین آن با نمای کمپلکس 8.5*3.4میلی متر در ساعت 1 در فاصله 2 سانتی متری از نیپل.دکتر به بنده گفتند که مشکلی وجود ندارد.می خواستم نظر جنابعالی رو در این باره بدونم.هفته ی گذشته ماموگرافی انجام دادم که سینه ی چپم هنوز بخاطر تحت فشار قرار گرفتن درد می کنه .ترشح زرد رنگ از هر دو سینه حین ماموگرافی داشتم.خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . لازم است معاینه نیز توسط پزشک شما انجام شود . در این موارد بطور معمول سه مرتبه سونوگرافی پستان با فواصل 6 ماه انجام میشود و بطور معمول مشکلی نیست . درد مختصر پس از ماموگرافی طبیعی است . ترشح از سینه در صورتیکه خونی نباشد ، ایرادی ندارد . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیتوده پستان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

رابطه ی مصرف قهوه و شکلات در سرطان پستان

کاربرد سلول های بنیادی در جوانسازی پوست چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

علل ایجاد لک پس از انجام مزونیدلینگ پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

پی آر پی عصاره ای طبیعی برای جوان سازی

تمرینات ورزشی و درمانی بیماران پارکینسون

پارکینسون چه بیماری است و چه نشانه هایی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علائم اسکيزوفرنيا ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عوارض آی یو دی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کاشت مو به روش SUT چگونه انجام میشود؟