سلام خسته نباشید.من دختری 19ساله هستم که وقتی 8یا9ساله بودم توسط دایی ام مورد سواستفاده قرارگرفته ام وچون خیلی کوچک بوده ام و ازمسائل جنسی بی خبربودم اصلاچیزی به خاطر نمی اورم ونمیدانم که بکارتم را ازدست داده ام یانه.ازشما خواهش میکنم کمکم کنید که بتوانم بدون مراجعه به پزشک متوجه شوم باکره هستم یانه؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی می توانید به شکل چمباتمه ری زمین بنشینید و ایینه ای را روی زمین مقابل پاهایتان قرار دهید و لبها را از هم دور کنید و زور بزنید تا محل پرده را ببینید ولی تشخیص نوع و اسیب پرده معمولا نیازمند معاینه توسط یک فرد اموزش دیده یا پزشک است. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

مصرف قرص هیرویت بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان آزوسپرمی

آشنایی با لیزر اگزایمر و کاربردهای آن

تشخیص بارداری یک یا چند قلویی با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

عوارض جبران ناپذیر خودارضایی واقعیت دارد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

هایفو بهترین روش برای درمان افتادگی صورت

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تزریق چربی و جوانسازی پوست

تشخیص زگیل تناسلی

حرکات و تمرینات ورزشی مناسب درمان خار پاشنه

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]