باعرض سلام وخسته نباشيد.سه ماه ونيم از جراحي بينيم ميگذره.ولي هنوز جاي بخيه كنار هاي بينيم از بين نرفته وخارش دارد.يك ماه بعد از عمل پماد آلفا استفاده كردم وجراحم گفت رژودرم استفاده كن كه حساسيت پوستي نشون دادم. الان دو ماهه روزي سه با ژل CICACTIVE استفاده ميكنم ولي موثرنبوده.بطوريكه وقتي جاي بخيه رو نگاه ميكنم هنوز بافت كامل بهم جوش نخورده ومقداري باز و قرمزه.آيا كرم ديگه اي وجود دارد؟؟؟باتشكر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید ژل کنتراکتوبکس موثر باشد اگر نبود لیزر باید انجام دهید [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیاسکار

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

روشهای ضد بارداری اورژانسی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تمرینات کگل

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

ضدآفتاب رنگی یا ساده ؟

پیوند انگشت

دکتر محمدرضا حاجیان [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

آناتومی دستگاه ادراری

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کلیپ ارتودونسی جهت اصلاح روابط دندانی 3

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

کاهش میلی جنسی زنان چه عللی دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

عوارض تزریق چربی

انواع و علل شایع ایجاد کهیرهای پوستی

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]