سلام دوستان من یک ماه پیش دچار بیماری شقاق از نوع همروئید درجه 3 که به مدت 3ماه قبل این زخم رو داشتم و جدی نگرفتم که تا یک ماه قبل به علت زور زدن زخم من پاره تر شد و خونریزی داشتم که محل زخم جوش شکل گرفت و هانه معقدم تنگ شده بود دکتر رفتم بعد معاینه گفت باید جراحی بشی البته دارو ام جی داد اثری نکرد در نهایت دکتر جراح عمومی دیگه رفتم پماد رکتول بهم داد که بعد نزدیک یک ماه استفاده از این پماد جوش معقدم خوب شد و دهانه معقدم باز شد باخوردن غذای فیبردار و ملینها یبوستم بهتر شد حالا میخوام ببینم ایا این زخم که شکل گرفته بود چیکار کنم به طور کامل ترمیم بشه ایا گذشت زمان مثل قبلش میکنه؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- تا حد امکان از بروز یبوست جلوگیری نمایید. [1401-06-22]

پاسخ سوال پزشکیشقاق

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

درمان آفتاب سوختگی و آسیب های ناشی از نور خورشید

ضد آفتاب؛ بررسی تأثیر و روش صحیح مصرف کرم ضد آفتاب

عمل جراحی تغییر پستان در افراد ترنس

تزریق چربی به دست

اپیدیدیمیت یا عفونت بیضه چیست؟

زگیل کف پا

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

صبحانه مهم ترین وعده ی غذایی

درمان دندانپزشکی تحت بیهوشی و آرامبخشی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

بهترین فیلر برای زیر چشم؛ کدام یک بی خطر و بهتر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]