با عرض سلام بنده 29 سال دارم و مذكر مي باشم از انجايي كه در شرف ازدواج ماشم ازمايش خوني دادهام كه نتايج ان به اين شكل مي باشد rbc=5.69,hgb=14.6,hct=44.1,mcv=-77.5,mch=-25.7 ,mchch=33.1 ,rdw-cv=12.8 ,rdw-sd-=-36 بنظر جنابعالي بنده تالاسمي مينور دارم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، تو مقدار mcv و mch خون شما کمی پایینتر از حد معمول می باشد بعترین اقدام ازمایش خون بعدی شما و همسرتان و بررسی الکترفرز و هموگلوبینA1-12 و F می باشد بدون بررسی هموگلوبین A2 نمی توان تشخیص تالاسمی گذاشت. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیازدواج

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تنبلی تخمدان در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تزریق فیلر چانه چه تأثیری در زیبایی و تناسب صورت دارد؟

لکنت زبان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

پرسشهای رایج در مورد پیوند مو

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

اهمیت ید در بدن

آیا هر سرفه و خس خس سینه ای در کودکان علامت آسم است ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

نکات مهم تزریق ژل لب

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

فلج عصب صورت (فلج بلز) به چه وضعیتی گفته میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]