سلام،30 سال دارم ،شش ماه پیش موهای صورتم در دو طرف چانه ریخته،به پزشک متخصص مراجعه کردم برام چهارتا آمپول دپو مدرول به همراه دو تا پماد کلو بتازول و دکسپانتول 5 درصد تجویز کرد ،و هر پانزده روز یکی از آمپول ها رابرام تزریق کرد و گفت بعد از یکماه مجددآ بیا ببینم و مجددآ رفتم برام قرص slan plus نوشت و گفت یکماه دیگه بیا ،رفتم و برام ژل روبینفان با قرص slen plus نوشت و گفت یکماه دیگه بیا ،حالا بعد از مدتی موهای ریز کرکی در اومده ولی از فاصله دورتر کسی به صورتم نگاه کنه متوجه میشه که موهام ریخته ،lمیتونید راهنمایم کنید لطفآ،در ضمن من موهای سرم از بچگی سفید شده و موهای صورتم هم بعضی جاها سفید هستش

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مشکلی نیست بعد از مدتی این موها ضخیم میشوند. به درمان ادامه بدهید [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

رفع خط اخم و چروک پیشانی با تزریق بوتاکس

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

چه دردهایی در کلینیک درد درمان می شوند؟

درمان افتادگی پوست با لیزر جوانساز

درمان درماتیت سبوره

7 ورزش برای زانو درد همراه با اضافه وزن

پیشگیری از واریس

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان میگرن

اندازه گیری نیازهای پروتئینی