باسلام و خسته نباشید: من دختری27ساله ومجرد هستم که پوست صورتم به نظر خشک می آید. موقع خندیدن چروک های زیادی اطراف چشمم ایجاد می شود. مدتی هم دورچشم دکترژیلا استفاده کردم که موثر نبود. پوستم سفید است.به نظر خودم هم صورتم مقداری لک و دراطراف چشم کک مک دارد که با تجویز پزشک، لایه بردارمدیلن و q10 مصرف کردم اما نتیجه زیادی ندیدم. آیا این داروها مناسب بوده و اینکه ممکن است در اثر مداومت در استفاده از این داروها پوستم بهبود یابد؟ باتشکر از راهنماییتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کک مک با دارو از بین نمیرود اگر هم کمرنگ شود با قطع دارو برگشت میکند. کک مک حتما نیاز به لیزر دارد. چروکهای موقع خنده طبیعی است ولی اگر آزارتان میدهد باید بوتاکس ترزیق نمایید. فکر کنم مصرف مرطوب کننده به تنهایی برای صورت شما کافی باشد [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس جوانسازی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

انواع لیزر برای درمان کک و مک

مزوژل برای چه کسانی مفید است ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

سالک یا لیشمانیوز پوستی؛ از مهمترین بیماری های پوستی مشترک

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کاربردهای درمانی شاک ویو تراپی در فیزیوتراپی

چطور یک برنامه کاهش وزن برای خود طراحی کنیم ؟ قسمت اول

لیزر موهای زائد برای چه کسانی ضرر دارد؟

درمان صدا دادن مفصل گردن با کریپتوس درمانی

لایه برداری و شادابی پوست

تاثیر افسردگی بر رابطه جنسی