باسلام آقای دکتر توروخدا جواب این سوالم رو حتما بدید آخه من تو یه شهر کوچیک زندگی می کنم که دکتر پوست نداره برای انجام خدمات پوستی باید از شهر خودم به شهر دیگه ای برم تا الانم خیلی هزینه کردم اما نتیجه نگرفتم 8بار لیزر فرکسل انجام دادم فایده نداشته الان می خوام سابسیژن انجام بدم می خواستم ببینم هزینه هر جلسه سابسیژن چقدره و چند جلسه کافیه؟ توروخدا حتما بگید هزینش چقدره؟برام مهمه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دوست گرامی. به نظر من ۸ جلسه فراکسل هر اسکار اکنه ای را درمان میکند یا لااقل بهبود زیادی میدهد. به نظر من فرکسل شما درست انجام نشده است و اگر پارامترهای درست برای صورت شما استفاده شود قطعا بهبود زیادی خواهید داشت. هزینه هر جلسه ساب سیژن کاملا به وسعت ضایعات بستگی دارد مثلا بین ۵۰ تا ۳۰۰ در هرجلسه بستگی به وسعتی که قرار است انجام شود. توصیه میکنم به متخصص دیگری برای مشاوره مراجعه نمایید و بعد تصمیم بگیرید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیفرکسل سابسیژن اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

اصلاح فرم بینی با تزریق فیلر بدون جراحی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

هدف از انجام جراحی بلفاروپلاستی پلک فوقانی چیست؟

تعریف اعتیاد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

درمان نقاط ماشه ای یا تریگر پوینت در کلینیک طب فیزیکی دکتر فروغ

تنظیم دریافت ویتامین ها و املاح در معرض خطر در ورزشکاران گیاه خوار

تأثیر ویتامین C روی پوست

اختلال ارگاسم یا آنورگاسمی در زنان چیست؟

کاشت مو به روش FUT