سلام اقای دکتر من در التم زایده گوشتی داشتم به متخصص کلیه رفتم کفت چیزی نیست متخصص بوست گفت زگیله فریز کرد با توجه به اینکه تا به حال رابطه جنسی نداشتم به حرف کدام دکتر گوش کنم ضمنا داروی سایمتیدن200هم داده برای افزایش ایمنی بدنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ضایعه زگیل بر روی دست یا جای دیگری از بدن هم داشته باشید امکان انتقال به ناحیه تناسلی وجود دارد [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیزگیل مشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

نحوه صحیح استفاده از کرم های ضد آفتاب

ویتامین ها ( ویتامین کا قسمت پنجم )

لنزهای تماسی ـ بخش دوم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

بکارگیری لیزر کم توان برای بهبود زخم

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

سندروم تخمدان پلی کیستیک و درمان آن

مواد مغذی گیاهی مفید دربیماری های قلبی

هایفوتراپی

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

انواع کمر درد