سلام.خانمی 36 ساله هستم که حدود دوماه است در ناحیه زانو و روی ران گرفت پوستی ناشی از سوختگی شده ام و اکنون با وجود استفاده از لباس سوختگی اطراف پوست پیوند شده زانو وکمی بالای آن قرمز و متورم و درناک شده است.آیا تبدیل به گوشت اضافه میشود.چگونه میتوان آن را کنترل نمود؟سپاسگزارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید باید معاینه کنم ولی کرمهای کورتونی یا غیر کورتونی را میتوان استفاده کرد تا جلوگیری شود [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیکورتون

تلفن : 91620100 - 031

آیا امکان شیردهی و بارداری بعد از انجام عمل پروتز سینه وجود دارد؟

مراقبت از کمر و ستون فقرات در مقابل افزایش سن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

کوآنریم کیوتن و عملکرد آن روی ورزشکاران

متخصص قلب و عروق چه خدماتی ارائه میدهد؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

نحوه عملکرد کلیه ها و مجرای ادراری

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

انواع افتادگی پلک یا پتوز

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تزریق در نقاط دردناک عضلانی

درمان نامتقارن بودن فک با تزریق ژل

متخصص گوش و حلق و بینی چه بیماری هایی را درمان می کند؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]