با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر دلسوز. دختر مجرد هستم و 6-7 سال پیش بخاطر جوش صورتم مدتی تحت درمان بودم و کاملا خوب شده بودم ولی حدود یک ماه پیش یک جوش چرکی بزرک روی گونه ام زد و با مصرف کپسول داکسی سیکلین و محلول کلیندامایسین خشک شد ولی جای اون که خیلی هم بزرگ هست به صورت قرمز رنگ باقی مونده البته صاف هست و فرورفتگی نداره. دکترم گفته باید لیزر بشه ولی من اصلا توانایی پرداخت هزینش رو ندارم. اخواهش میکنم کرم یا محلولی معرفی کنید تا انشاآلله برطرف بشه.ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

نگران نباشید اگه فقط بصورت قرمزیه به احتمال بسیار زیاد با مرور زمان کمتر خواهد شد. استفاده از کرم ضد آفتاب فاقد چربی توصیه میشه. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا می دانید کاشت ناخن چه معایب و عوارضی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ریزش مو آندروژنیک

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

عكس راديولوژی برای تشخیص شکستگی بینی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

ترمیم مو به روش HRT چکونه است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رشد روانی - جنسی نرمال و خود ارضایی در دوران کودکی

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

آتروفی بیضه (کوچک شدن بیضه ها) چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تشخیص عفونت رحم با سونوگرافی

مدت ماندگارى نتايج عمل چشم گربه اى چقدر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]