دختری25 و مجردم که 2ساله ریزش مو و کم پشتی و نازکی تارهاو الگوی ریزش به صورت مردانه هست خط رویش موهام عقب رفته.پوست سر وصورتم و در نواحی گردن و سینه جوش میزنه.پوست بدنم خشک و پوست بدنم چرب و پر منفذ.چاقی بدنم فقط در ناحیه شکمیه و پاها و باسن بسیار لاغردر صورتی که شکمم گنده.عادات ماهانه نامنظم .رشد موهای زاید تو بدنم و صورتم زیاد شده بخصوص روی سینه هام که تارموهای سیاه و ضخیم که موقعه کندن بخاطر ریشه ضخیم جای زخم میمونه این ازمایشات انجام دادم بردم دکتر میگه نرماله تو رو خدا کمکم کنید T3=1.1 .T4=6 TSH=5.2 PRL=9.7 Estradiol=36.3 testosterone=0.33 D.H.E.A=2.46 17OH-Progesterone=0.85

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، کمی مقدار هورمون مردانه شما بالاست. می توانید با نظر پزشکتان اسپرونولاکتون و متفورمین را شروع کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیهورمون درمانی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

جراحی های زیبایی پلک شامل چه عمل هایی میشود؟

ترکیبات تقویت کننده جنسی یا آفرودیازیک ها چه موادی هستند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

جوانسازی ناحیه تناسلی با آر اف فرکشنال

شناسایی نوعی ماده سرطانزا به نام آکریلامید در سیب زمینی سرخ شده

نقش آلودگی هوا در بروز ناباروری

درمان لاغری صورت با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

اسپرمو گرام چیست؟