سلام اقای دکتر خسته نباشید ، دوتا سوال داشتم از خدمتتون ، 1.پوست صورتم هم چربه هم خشک یعنی کنار بینیم و چانه ام چرب و بقیه صورتم خشک. لطفا یه ضد افتاب خوب با اثر طولانی مدت بهم معرفی کنید. 2. روی بینیم منافذ سیاه وجود داره و همینطور خیلی پوسته پوسته میشه این حالت پوسته شدن وسط پیشونیم هم وجود داره چه کار باید کنم؟ ممنون میشم از راهنماییتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از معرفی مارک تجاری بر روی وبسایت معذورم ضد آفتاب شما باید حتما فاقد چربی باشد برای منافذ باید لایه بردار استفاده نمایید برای پوسته ها باید معاینه شوید [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

سونوگرافی اسکروتوم چیست؟

تزریق چربی صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مزوتراپی چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علت و درمان خارش سر چیست؟

لیفت بینی با نخ چگونه انجام میشود؟

بدون جراحی لیفت پوست خود را ترمیم کنید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

اورولوژیست و نفرولوژیست چه تفاوت هایی دارند؟

آتروفی بیضه چیست و چه علائم و عللی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]