با سلام . خانم من كمر درد شديدي دارد . در حين كار و فعاليت كمر درد ندارد ولي وقتي كه از خواب بيدار ميشود خيلي كمرش درد ميگيرد . تا به حال 2 بار هم به فاصله 3 سال، عكسبرداري و MRI هم انجام دادند و پيش متخصص هم مراجعه كرديم و آنها ايرادي نديدند و يك سري ورزش و قرص دادند . خانم من كارمند هست و اهل ورزش هم هست . ما ميترسيم كه يك وقت پوكي استخوان نداشته باشد . حالا نميدانيم كه بايد چكار كنيم ؟ آيا آزمايشات پوكي استخوان را هم انجام بدهيم ؟ ( خانم من 29 سال سن دارد و اصلا هم اضافه وزن ندارد و قد و وزن ايشان كاملاً نرمال مي باشد )

دکتر علی فرخانی :

با توجه به سن بیمار ( 29 سال ) احتمال وجود پوکی استخوان بسیار ضعیف می باشد. رعایت وضعیت صحیح بدن و اندام ها و انجام ورزش های صحیح و مناسب از جمله شنا می تواند به مشکل بیمار کمک نماید. (احتمال زیاد مشکل بیمار عضلانی می باشد) [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بهترین خوراکی ها برای داشتن پوست خوب

جوانسازی پوست با چه روشهای انجام میشود؟

فواید پاکسازی پوست

تزریق ژل لب نچرال در مدرن ترین کلینیک اصفهان

وزن مطلوب در ورزشکاران

تقویت حافظه

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تحریک بافتهای عمقی پوست با لیزر اندولیفت

رژیم غذایی کودکان پیش دبستانی

چقدر تخم مرغ بخوریم