باسلام و خسته نباشيد من مي خوام براي روشن تر شدن پوست صورتم (سبزه)و درمان پوسته پوسته شدن دستهام و ريزش مو و تيره گي زير بغل و كشاله ران مزاحم بشم مي شه بگين من بيام جواب مي گيرم يا نه بعد هزينه درمان تقريبا چند مي شه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر صورت شما سبزه است فقط یک پرده روشن تر میشود ولی شفاف کردن صورت در چهره شما بسیار موثر است که انجام پذیر است. پوسته دستها درمان دارویی دارد ریزش مو و تیرگی باید حتما علتش مشخص شود براساس آن میزان پاسخ به درمان مشخص میشود [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

کاشت ابروی طبیعی و عوارض آن

اثرات آرایش بر پوست شما چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بیرون زدگی دیسک گردن چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

اندولیفت، روشی مؤثر در جوانسازی پوست

عوارض و پیشگیری از پوکی استخوان

کاربرد رادیوگرافی زانو

علل ریزش ریش در اثر قارچ پوستی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مکمل ها و غذاهای ورزشی