با سلام برای تسکین درد آرتروز گردشی بیمار خانمی که 75ساله هست و حدود15سال پیش سینه راستش را برداشته است ولی جدیدا آرتروز با درد بسیار زیاد که میزنه به سینه و دست که مسکن دیکلوفناک هم جواب نمیده راه حلی هست ؟؟؟؟؟؟؟ با سپاس

دکتر علی نقره کار :

با سلام باید معاینه شوند ممکن است دلیل دردهایشان آرتروزن باشد و مسائلی مانند دیسک گردن هم دردهای در شانه و دست‌ها ایجاد می‌کند و به پزشک متخصص مراجعه شده تا بررسی شود [1402-03-06]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان در ارتباط با سابقه خانوادگی

آیا سلولیت قابل درمان است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سونوگرافی بارداری سه ماهه دوم و سوم

کنترل صدای بلند و سلامت شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مراحل روکش

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

سونوگرافی تیروئید و گردن چیست و به چه علت انجام میشود؟

درمان انسداد هورمونی در سرطان سینه

قوز قرنیه یا کراتوکونوس چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ماستکتومی رادیکال اصلاح شده چیست؟