با سلام ودورد فراوان خدمت دکتر عزیز میخواستم ببینم من بخوام ژل چربی براصورت تزریق کنم این کار واس همیشه هست یا باید همیشه طزریق کنم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام عمل پیوند چربی یک فیلر دائمی محصوب میشود ۵۰ تا ۷۰ درصد چربی تزریق شده به بدن برای همیشه در ماندگار است [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

چرا همیشه دمای بدنم پایینه؟؟؟؟

نکات مراقبت از پوست در هوای سرد

انواع لیزر برای جای بخیه

جوراب ضد آمبولی یا آنتی ترمبیوز چیست؟

تعریف و علل ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مراقبت پس از بوتاکس

دکتر محمد رفیع منزلت [ پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی داپلر کاروتید در چه مواردی درخواست می شود؟

نقش تیامین در ورزشکاران

پشت کج یا اسکولیوز به چه وضعیتی گفته می شود؟