سلام وقت بخیر ضد آفتاب کودکان برای افراد جوان میشه استفاده بشه و تاثیر مفید داره یا ن؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام ضد آفتاب مناسب آب و هوای ایران کرم ضد آفتاب با spf ۳۰ درصد یا بالاتر است در صورتی که میزان spf مورد نظر در ضد آفتاب کودکان موجود باشد میتوان از ضد آفتاب کودکان استفاده نمود [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

کلیه نابجا یا کلیه اکتوپیک؛ علل علائم عوارض و تشخیص

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مازوخیسم جنسی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

نخاع ما تا پایین ستون فقرات نمی آید و کمر را نیمه کاره رها می کند

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

شکستگی بینی

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

واریس چیست و چگونه درمان می شود؟

لزوم تخلیه کمدون ها و ماکرو کمدون ها

لیفت ابرو چیست و چگونه انجام میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

واژینیسموس و روشهای درمانی آن

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]