با سلام خدمت اقای دکتر . پسری 21 ساله هستم قدم 180 و وزنم 75 است استخوان بندیم به نسبت باریک است مخصوصا از مچ تا ارنج . چند روزی است که قرص جوشان کلسیم دار میخورم .لطفا برای اینکه یه خورده عرض استخوانهام بیشتر بشه باید چه کار کنم لطفا راهنماییم کنید با تشکر.

دکتر علی فرخانی :

اندازه های استخوان ها کاملاً ژنتیکی بوده و ربطی به خوردن کلسیم ندارد. ولی با ورزش های مخصوص می توان تا حدی استخوان ها را تقویت نمود. ورزش هایی مانند وزنه برداری می تواند در دراز مدت استخوان ها را ضخیم تر نماید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیاستخوان ورزش

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

علائم و درمان پا ضربدری با فیزیوتراپی و حرکات اصلاحی

عوارض و مزایای تزریق ژل و فیلر

جعبه سیاه بیماری اسکیزوفرنی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

پینه پا چیست؟ تفاوت میخچه و پینه

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بعد از تزریق ژل چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

دلایل شایع مشکلات غذایی در کودکان

مراحل کانتورینگ صورت

همه چیز درباره لیپوم یا غده چربی زیر پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا تزریق کورتیزون عوارض دارد؟