با سلام و احترام اقای دکتر با تشکر از پاسختون بنده در رابطه سوال 131605190642006578 گفته بود بدید ریزش ارثی قوی دارید بنده عکس هام براتون اپلود کردم شقشقه ها بکارم 25 سالم اقای دکترواینکه قرص های فین اصلا بهم جواب نمی ده ب برنامه 2 سال منظم انواع فین ایرانی و خارجی مصرف کردم هیچ نتیجه ای نداد و اینکه مانیوکسیدل به کل سر ماساژ نمی دادم فقط روی شقیقه های می زدم و انجا هم بدتر می کرد نتیجه برعکس می داد کنار گذاشتم در واقع نه ماینو و نه فین بهم ساخت موهام فقط به حالت سوخته می شه با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر مشکل شما فقط ریزش موی شقیقه ها میباشد اینها در اکثر آقایان طبیعی است و با هیچ دارویی رشد ندارد. اگر اصرار به درمان آن دارید فقط پیوند مو به شما کمک میکند. [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

امبدینگ شکم برای چه کسانی مناسب است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

چرا افراد چاق در معرض سرطان سینه قرار دارند؟

ورزش و ماه مبارک رمضان

بولیمیا (پرخوری عصبی )چیست؟؟

همه چیز در مورد لیپو لیزر ( قسمت اول )

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

بیماریهای دهان و فک و معافیت سربازی

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

کم کردن وزن در کشتی

آزمایشات تشخیص ناباروری در مردان

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

چه زمان باید برای درمان گودی کمر به پزشک مراجعه کرد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]