سلام اقای دکتر من 35 سالمه پسر هستم من شکل و حالت صورتم از مثلثی به حالت بیضی داره تغییر میکنه یعنی اذ حالت وی به حالت یو ایا باروش غیر جراحی مثلن تذریق زل یا چربی میشه صورت بهحالت وی مانند برگرده؟مثلن بالی صورت پرتر و پایین صورت باریکتر مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله میتوان تزریق ژل انجام داد. روشهای زیادی برای این کار وجود دارد. یک از آنها استفاده از تزریق ژل و تزریق چربی است. [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیزاویه سازی تزریق چربی تزریق ژل

تلفن : 91620100 - 031

نقش فلفل در تغذیه ورزشکاران

آنچوریا یا نداشتن بیضه از بدو تولد

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بلند کردن اجسام سنگین به روش صحیح

علت و درمان ریزش موی سکه ای چیست؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

نکات کلیدی تغذیه در سفرهای نوروزی

انواع پیلینگ

تزریق بوتاکس برای درمان میگرن

علت نعوظ صبحگاهی ناخواسته مردان در خواب

رحم هتروژن چیست و چه علت و علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]