سلام.دختر هستم،23 ساله.گاهی وقتها(بیشتر زمانهایی که به نحوی عصبیم) دستهام به شدت درد عمیقی میگیرن از شانه تا نوک انگشتام؛زوق می زنه و بعضی وقتها اونقدر ادامه پیدا می کنه تا بی حس ،سنگین شه (البته این توی پاهای من هم هست اما خیلی کمتر)؛گاهی سرگیجه هم دارم،هر وقت نشستم بعد بلند می شم حتما سرگیجه دارم و چشمام تار می شن و تا 1 دقیقه نشینم روی زمین درست نمیشه؛ خواستم راهنمایی کنید آیا علائم بیماری خاصیه؟ و اینکه پیش چه دکتری برم چه آزمایشی بدم ؟و کلا چه کار کنم دکتر؟ممنون

دکتر علی فرخانی :

با سلام، ممکن است در اثر التهاب عصب گردن و نیز کم خونی و ... باشد. بایستی حتماً به پزشک مراجعه کرده و آزمایشات و بررسی کامل انجام شود. به این کلینیک نیز می توانید مراجعه نمایید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیگردن

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

مدت بیحسی سر بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا تاتو یا خالکوبی به طور کامل با لیزر پاک می شود؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

شش نکته که باید درباره اسکلرودرمی بدانید

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رحم هتروژن چیست و چه علت و علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان افتادگی پلک با پلاسما جت یا پلکسر

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اهمیت اسکن آنومالی در زنان باردار

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تغذیه در کودکان بیش فعال

چرا عمل جراحی گوش برجسته یا اتوپلاستی انجام میدهیم؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]