سلام خانم دکتر.خسته نباشین. من 11 اردیبهشت سقط داشتم در پنج هفتگی. 11 خرداد پریود شدم دکتر قرص لتروزل داد با متفورمین مصرف میکنم.بعد از اتمام پریودی میتونم اقدام کنم برا حاملگی؟

دکتر نرگس علیان :

باید وضعیت رحم با سونو چک بشه وضعیت جسمانی چک بشه بعداگر دکتر صلاح دیدن اقدام کنیر [1396-03-31]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

آیا مردان هم به سرطان سینه دچار می شوند؟

اوزون تراپی مو چیست؟

روشهای از بین بردن موهای زائد ـ قسمت دوم

دکتر خلیل فارسی نژاد [ متخصص پوست و مو ]

۱۲ تمرین برای درمان آرتروز زانو با شکل

خدمات اینترونشنال رادیولوژی شامل چه چیزهایی میشود؟

آیا سرطان پروستات با دفعات انزال ارتباط دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مشکلات رفتاری درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

جعبه سیاه بیماری اسکیزوفرنی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

آیا خالکوبی یا تاتو به طور کامل پاک میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]