دختر سه ساله ای دارم که درنوزادی سخت به خواب میرفت زود خسته میشد خصوصا درمحیط جدیدبه چیزی میگفتیم دست نزن نمیزد ومیترسید دوسالگی راه افتاد و از ترسش دست به چیزی نمیزنداز همان نوزادی به صدا حساس بود از هر صدای بلندی مثل موتورجاروبرقی حرف زدن بلنداز حیوانات رفتن اب درچشمانش میترسد و دچار اضطراب شدید میشودازارتفاع میترسدخجالتی است انگشتش را هتگام اضطراب دردهان میبردازبچه های هم سن و کوچکتر ازخودش میترسدخصوصاوقتی سروصدامیکنندبا بزرگترها ارتباط خوبی داردوخوب حرف میزند تشخیص شما چیست

دکتر مطهره میردامادی :

شرکت در کلاسهای اضافه مثل سفال و... یا خانه بازی مفیده تا کودک رفتارهای اجتماعی را باد بگیره خودت ن هم از طریق بازی با عروسکهاش میتونید بهش رفتارهای اجتماعی را یاد بدید .بازی درمانی هم کمک کننده است [1396-10-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

داروهای مصرفی در ام اس

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

از بین بردن خطوط پنجه کلاغی کنار چشم با بوتاکس

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چه غذاهایی باعث آرامش می شود ؟

جوانسازی با الکترونیدلینگ

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کاربرد هایفوتراپی چیست؟

آیا رابطه جنسی اندازه واژن افراد را تغییر می دهد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

دلایل کهیر زدن پوست و راه های درمان آن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سوالات رایج در مورد کاشت مو

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

میکرونیدلینگ چیست ؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]