سلام خسته نباشید من 24 ساله هستم وصورتم چربه روی گونه هام منافذ صورتم باز شده و زیاد جوش میزنه با این که به جوش دست نمیزنم ولی جاش ميمونه وچال میشه برای بسه شدن منافذ ورفع شدن جای جوش از چه کرمی استفاده کنم؟ کرم الفاهیدروکسید باعث خوب شدنش میشه؟برای ریختن ابروها به خاطر سبوره برای اینکه دوباره دربياد از چه دارویی استفاده کنم؟مرسی

دکتر گیتا فقیهی :

سلام کرم AHAیا آلفا هیدروکسی اسید بنامROSACRAFکه اسید میوه طبیعی است استفاده نمایید [1396-12-16]

پاسخ سوال پزشکیگونه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

بیماری پیرونی یا کجی آلت تناسلی مردان چیست؟

ویژگی های لیزر الکساندرایت کندلا

نقش استرس در ابتلا به سرطان پستان

ورزش و میگرن

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

علت و علائم زانوی پرانتزی چیست و چگونه درمان میشود؟

طب سنتی و هومویوپاتی و تعذیه در درمان چاقی

اشک ریزش

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

همه چیز درباره بیماری ماکولار آمیلویدوز

انواع کم شنوایی و راه های درمان آن

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]